Gratis semesterlista för 2021

Det börjar bli hög tid att planera för sommarens ledighet på arbetsplatsen och därför bjuder vi på en helt gratis semesterlista till alla våra läsare.

För att planeringen inför sommaren ska fungera så är det viktigt att i god tid planera för bemanningen under semesterperioden. Vissa har möjlighet att helt stänga några veckor under sommaren, medan andra måste se till att det finns folk på plats även under semesterperioden.

För att hjälpa till har vi tagit fram en överskådlig semesterlista som ni kan ladda ner och använda helt kostnadsfritt på er arbetsplats.

Ladda ner vår semesterlista

Instruktioner:

  • Ladda ner dokumentet och spara det på ett lämpligt ställe på din dator. Dokumentet är i pdf-format*, vilket gör att du kan öppna det oavsett vad du har för dator eller operativsystem.
  • Skriv ut det, gärna på A3-papper.
  • Sätt upp den i lunchrummet eller fikarummet och be alla att fylla i sina önskemål.
  • Sen är det bara att börja planera!

Lycka till med planeringen och vi hoppas att alla där ute får en underbar semester fylld av sol och minnesvärda upplevelser!

Är du anställd? Kom ihåg att inte boka din resa innan du har fått din semester beviljad. Det kan bli en dyr erfarenhet om det visar sig att du inte får ledigt från jobbet.

Är du chef? Kom ihåg att planera semesterperiden i god tid. Framför allt är det viktigt att de som inte får sina önskemål beviljade får information om det i väldigt god tid. Om du kan boka din resa långt innan avfärd så har du nämligen mycket större chans att få de bästa priserna.

Här laddar du ner semesterplaneringslistan:

Semesterlista 2021 (pdf)

*Om du har problem att öppna filen så rekommenderar vi att du laddar hem det kostnadsfria programmet Adobe reader.

Kommentarerna är stängda för denna post.