5 populära sista minuten­resor

De flesta suktar efter att resa någonstans minst en gång om året – inte sällan under sommaren och semestern för att säkra sol under ett par dagar. Men det går faktiskt utmärkt att åka på en restresa även under andra årstider och då har du chansen att komma undan riktigt billigt. Du kan bland annat hitta din sista minuten här hos flygresor.se.

Nedan har vi samlat ihop fem prisvärda och populära restresor som vi också vill tipsa dig om:

 • Fuerteventura: Det här är Kanarieön som varje soldyrkare kommer att älska. Det här är den näst största av Kanarieöarna och dess utmärkande drag är de härliga stora stränderna. På ön Fuerteventura utvecklas turismen för fullt och du kan hitta relativt billiga hotell inför resan. Passa även på att hyra en bil för att upptäcka det vackra bergslandskapet! Något som också är en fördel med en sista minuten till Fuerteventura är att det kvittar om det är sommar eller vinter. Här finns det alltid något att se fram emot.
  Fuerteventura
 • Zakynthos: En grekisk ö med skönt klimat och sandstränder som är utmärkta för barnfamiljen är härliga Zakynthos. Beroende på vad du är ute efter med din restresa till Zakynthos kan du välja olika resmål. Bland annat är Lagans perfekt om du söker nattlivets puls. Kalamaki däremot är mer barnvänligt och lugnt. Missa inte heller chansen att se den utrotningshotade havssköldpaddan Caretta caretta!
  Zakynthos
 • Palma: Är du rastlös och vill kunna göra mycket under resan kan du utforska Palma på Mallorca! Här får du ta del av både storstad och lugna badvikar. Det finns gott om shopping i både mindre butiker och stora gallerior. Ett kännetecken för just Palma är som bekant också strandpromenaden med palmer i rader.
  Palma
 • Fig Tree Bay: På vackra Cypern hittar du pärlan Fig Tree Bay med ljuvliga ständer och semesterorter. Detta är också ett resmål som passar barnfamiljen med tanke på långgrunda stränder och mjuk sand mot fötterna. Det finns även gott om både restauranger och butiker om ni rör er mot huvudgatan i Fig Tree Bay för shopping och mat.
  Fig tree bay
 • Side: I Turkiet hittar du staden Side som fortfarande är ett populärt alternativ för en sista minuten. Det här är en både charmig och lagom stor stad med något för alla. Det finns två olika stränder – en med mer klart vatten och en hel del vattensport samt en med långgrund sandstrand och närhet till restauranger och barer. Missa inte heller Gamla stan i Side med butiker och uteserveringar och historiska minnesmärken som utmärker Side.
  side

Kommentarerna är stängda för denna post.